GOSSIP

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Λέγεται πως ένας από τους δυο έχει βρει ξανά τον έρωτα

Για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, ακούσαμε πολλά σχόλια στις πρωινές εκπομπές και αιχμές για την παρουσία τρίτου προσώπου, καθώς λέγεται πως ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Μετά από την μετάδοση βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον χωρισμό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύψει την πληροφορία που έχει.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε», είπε η δημοσιογράφος.

 

Τα ίδια ακριβώς σχόλια ακούσαμε και στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, όπου μάλιστα η ίδια και οι συνεργάτες της, σχολίασαν και την ανάρτηση που έκανε χθες βράδυ στο Instagram o Σπύρος Δημητρίου.

 

Συγκεκριμένα είδαμε τον γνωστό δικηγόρο να παίζει στο πιάνο το ερωτικό κομμάτι του θρυλικού Elvis :Falling In Love With You. Παράλληλα ακούσαμε πως το πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή είτε της Ελεωνόρας είτε του Σπύρου, έχει τριπλή ιδιότητα, σημαντική για την Ελλάδα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!