GOSSIP

Η Ασημίνα έστειλε εξώδικο - "βόμβα" στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Εκτός «Survivor All Star» βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και τόσο εκείνη όσο και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης, αφού εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρα. Και μπορεί η Ασημίνα να απέφευγε να κάνει σχετικές αναρτήσεις και δημόσιες δηλώσεις για μέρες, αλλά τώρα έριξε τη... βόμβα στέλνοντας εξώδικο στον παραγωγό του Survivor. 

Μπορεί οι δύο γυναίκες να βρίσκονταν εκτός παιχνιδιού αμέσως μετά την παραβίαση των κανονισμών, ωστόσο επέστρεψαν στην Ελλάδα αρκετές ημέρες μετά. Μάλιστα, καμία από τις δύο δεν πήρε στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Καινούργιου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου στέλνει εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι και στην εταιρεία παραγωγής, τονίζοντας πως την κρατούσαν όμηρο, παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση και της χορηγούσαν τρία ηρεμιστικά τη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα.

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Η ίδια πάντως δεν έχει κάνει καμιά αναφορά στο εξώδικο στα social media και απλά μας έδειξε πως χθες πήγε να κουρευτεί

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!