GOSSIP

Στην Εντατική βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Τα νέα για την υγεία του

Στην εντατική εισήχθη την Πέμπτη (23/02) ο 70χρονος παρουσιαστής και μουσικός Ανδρέας Μικρούτσικος, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της, έστειλαν τις ευχές τους για περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Παράλληλα η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση και ότι ο παρουσιαστής έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

«O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε θέματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία νέα φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ζηρδέλη.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!