GOSSIP

Η Καινούργιου είπε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάζεται τις προσευχές μας

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του μουσικού και παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, από την οποία απουσίαζε όλη την εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σήμερα ξεκίνησε με το τραγούδι «Σε χρειάζομαι» του μουσικοσυνθέτη και η παρουσιάστρια ήταν συγκινημένη.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική».

Τί είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, η οποία είπε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή: «Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν και σε κανένα δίωρο θα ξέρουμε περισσότερα. Είναι δύσκολα, είμαι αισιόδοξη όμως.

Δυο- τρεις ημέρες είχε μια γρίπη – ίωση. Χθες το πρωί επιδεινώθηκε η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έκανε λοίμωξη, πήγε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική να δούμε από πού προήλθε όλο αυτό το πρόβλημα και το μικρόβιο…».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!