TV BITS

Πρωινό Μας: Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαδόπουλου μετά το Survivor

Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star και σήμερα παραχώρησε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Ο ίδιος αρχικά δήλωσε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει και μεταξύ άλλων είπε τα ακόλουθα: «Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω και αυτοί το ίδιο. Από τη στιγμή που με ψήφισαν όλοι επανειλημμένως, το θεώρησα υποκριτικό, κάτι που δεν μου ταιριάζει. Τους αγαπάω όλους, δεν κρατάω κακία».

«Εγώ έχω ζήσει μέσα στο παιχνίδι σαν “ναυαγός”, έχω ζήσει μόνος μου. Πιο κοντά είχα έρθει με τον Χανταμπάκη, γιατί είμαστε και οι δύο γονείς, έχουμε παιδάκια.  Ένιωθα ότι δεν είμαι μέλος της κόκκινης ομάδας με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος. Ίσως να ήμουν και λίγο ανεπιθύμητος. Στην τελευταία ψηφοφορία δεν έπρεπε να είναι ο Κόρο υποψήφιος, έπρεπε να ήταν η Χαμπέρη».

«Ποτέ δεν γλείφω και ποτέ δεν πουλιέμαι. Έχω πάει εκεί για την οικογένειά μου για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου», επεσήμανε και συνέχισε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε από τους συμπαίκτες του: «Ο Σπύρος για να παραμείνει στο παιχνίδι θα πατήσει πάνω σε ανθρώπους, θα τους προσβάλει, θα τους μειώσει. Είναι ένα μέρος της στρατηγικής».

Για τη σχέση Ελευθερίας και Μάριου: «Έχω μιλήσει και με τους δύο. Με τον Μάριο πιο πολύ. Ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί για εμένα, σαν άντρας που είναι, όταν θα είναι έτοιμος, θα πάρει τις ευθύνες του, θέλω να πιστεύω».

 

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!