TV BITS

The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα Battles και ακούσαμε το νέο τραγούδι της Παπαρίζου

Άλλο ένα συναρπαστικό live με τα cross battles του The Voice of Greece ολοκληρώθηκε, με επτά παίκτες να παίρνουν τα τελευταία εισιτήρια για τους ημιτελικούς.

Οι ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές, οι μονομαχίες τρομερές, ενώ η Έλενα Παπαρίζου έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με το νέο της τραγούδι και τη συνεργασία της με την Marseaux και την Joanne.


Για άλλο ένα live, η απαστράπτουσα Φαίη Σκορδά μάς καλωσόρισε στο σόου και έθεσε τον τόνο για όσα θα ακολουθούσαν.


Με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του διαγωνισμού, ο Ζαφείρης Παρασχάκης «πέταξε εκτός» την Άννυ Γαλάνη με το συντριπτικό 74%. Και οι δύο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Το «τυχερό αστέρι» που ερμήνευσε η Άννυ Γαλάνη, όμως, μάλλον δεν την βοήθησε μιας και ο Ζαφείρης Παρασχάκης ερμηνεύοντας το κομμάτι «Angels» από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν εκείνος που πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice.

 

Και αν το 74% του Ζαφείρη ήταν συντριπτικό, ήρθε η Θεοδώρα Μουρατίδου να σπάσει και άλλο τα κοντέρ. 76% έγραψε το ποσοστό στο τέλος με την παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου να κερδίζει το κοινό με την ερμηνεία της στο «Όλα σ'αγαπάνε».
 


Περισσότερο οριακά ήταν τα πράγματα στη μονομαχία του Jose Manuel Arrieta Duarte με την Δέσποινα Κατσιαδράμη. Ο εκρηκτικός Λατίνος ερμήνευσε το Danza Kuduro και κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Ωστόσο, αν μη τι άλλο η Δέσποινα μετέτρεψε το battle σε ντέρμπι με τα ποσοστά να αποδεικνύουν πόσο καλοί ήταν αμφότεροι.

 

Και αν η κατάσταση στο battle του Jose και της Δήμητρας ήταν για γερά νεύρα, ήρθε η μονομαχία της Κάτιας Σαμαντζή με τη Δήμητρα Κωνσταντοπούλου. Αγωνιζόμενες και οι δύο σε ξένο τραγούδι έδωσαν τα πάντα στη σκηνή και το κοινό διχάστηκε έντονα. Το 51% ήταν το ελάχιστο δυνατό για να δώσει την πρόκριση στην Κάτια, με τον Σάκη Ρουβά να χαμογελά στο τέλος βλέποντας την παίκτριά του να συνεχίζει.


Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, οι coaches ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν το δικό τους σόου. Την αρχή έκανε η Έλενα Παπαρίζου η οποία παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φεύγω» για το οποίο συνεργάστηκε με τον Γιώργο Σαμπάνη για πρώτη φορά ύστερα από 12 χρόνια.

Marseaux και Joanne την συνόδευσαν αμέσως μετά και ξεσήκωσαν το κοινό με το remake του «Κάτσε Καλά».

Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες των 4 coaches μετά την ολοκλήρωση των Live Battles


Παίκτες και coaches ανανεώνουν το ραντεβού τους για το βράδυ του επόμενου Σαββάτου με τον ημιτελικό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!