TV BITS

Survivor: Ο Παναγιώτης βγήκε για πρώτη φορά στον... τάκο [βίντεο]

To τελευταίο διάστημα στο Survivor All Star βλέπουμε συχνά να βγαίνουν στον... τάκο, οι παίκτες που έκαναν πρόσφατα την είσοδό τους στο ριάλιτι επιβίωσης, μόλις χάσουν την ατομική ασυλία της πρώτης εβδομάδας και αυτό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο και με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ήδη από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είδαμε την Κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της να αναδεικνύει ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση τη Χριστίνα Κεφαλά, που πριν από λίγες ημέρες έφτασε στον Άγιο Δομίνικο.


Και το ίδιο συνέβη χθες μετά την ήττα της Μπλε ομάδας στο δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.


Και η κάλπη των Μπλε, που ηττήθηκαν με μεγάλη διαφορά στο σκορ, ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.


 «Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!