GOSSIP

Ο Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση

Στην Ελλάδα επέστρεψε αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε πως ο ζαχαροπλάστης ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και αποχώρησε από το Survivor All Star, χωρίς να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του, στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης (23/02).

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε κάνει την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram


Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος έγραψε: «Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι έως τώρα.Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται. Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα. Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά. Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από τη μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!