GOSSIP

Βαρύ το πένθος για μοντέλο του GNTM - Η φίλη της σκοτώθηκε στα Τέμπτη

Η Αλεξία Κούβελα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο τελευταίο GNTM, «έχασε» μια φίλη της στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Η ίδια πριν από λίγες ημέρες μίλησε για την φίλη της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου η οποία ταξίδευε με το μοιραίο τρένο και... αγνοούνταν.

Οι δηλώσεις του μοντέλου

Η Αλεξία Κουβέλα είπε στο Happy Day πως: «Η Ελισάβετ ταξίδευε με την τυφλή γάτα της τη Νάντια. Ίσως να ήταν στο βαγόνι 3 και να ταξίδευε με την Ευδοκία Τσαγκλή που έκανε δηλώσεις χθες και είπε πως ταξίδευε με μια κοπέλα που είχε μια γάτα. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτή η Ελισάβετ τελικά.

Η οικογένειά της έχει δώσει DNA. Χθες μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε όλες τις λίστες, καλέσαμε στα τηλέφωνα που έδιναν, εν έχει βρεθεί τίποτα. Έχουμε απελπιστεί πάρα πολύ, Δίνουμε λεπτομερή περιγραφή των τατουάζ που είχε στα χέρια της σε περίπτωση που βρεθεί κάτι. Δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε. Να θρηνήσουμε; Να ελπίζουμε; Δεν έχει τέλος αυτό το μαρτύριο. Βάζει το μυαλό εικόνες από μόνο του. Τρέχει η φαντασία, καλπάζει».

Η ανάρτηση που τσακίζει κόκαλα

Ωστόσο, με νέα της ανάρτηση η πρώην παίκτρια μας ενημέρωσε πως τελικά η φίλη της δεν ζει πια ανάμεσά μας.

«Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το “ροζ σπίτι με την αυλή και το design με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου” ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις», έγραψε η Αλεξία Κούβελα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!