GOSSIP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έστειλε ένα μήνυμα για τον Στάθη Σχίζα

Το μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετρά πλέον αντίστροφα τις μέρες καθώς ο σύντροφός της και περσινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα.

Η ίδια η Αλεξάνδρα με το που είδε όσα ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star ο σύντροφός της έκανε αναρτήσεις στο Instagram γράφοντας: «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω», έγραψε η αγαπημένη του Στάθη Σχίζα. 

Παράλληλα έκανε λόγο για "αντρίκια αποχώρηση"

 

Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor και νικητής του περσινού κύκλου, Στάθης Σχίζας, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την προσωπική του ζωή στο παιχνίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, παραδέχτηκε ότι ουδέποτε έλαβε μηνύματα και σχόλια από τη σύντροφό του, λέγοντας πως όλα αυτά που του μετέφερε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν από τη φαντασία της.

«Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα, ούτε ότι σ’ αγαπάει, ούτε ότι σε σκέφτεται, ούτε τίποτα... Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό», ήταν τα λόγια της Ελευθερίας στον Στάθη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!