GOSSIP

Ο Λιάγκας ξέσπασε άγρια κατά κάποιων τραγουδιστών με αφορμή τα Τέμπη

Μετά τη φονική τραγωδία στα Τέμπη, πολλά νυχτερινά κέντρα παρέμειναν κλειστά μέσα στο Σαββατοκύριακο λόγω πένθους, ωστόσο υπήρξαν και εξαιρέσεις και σήμερα Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας ξέπασε άγρια κατά συγκεκριμένων τραγουδιστών.

Αν και δεν ανέφερε τα ονόματά τους, ο παρουσιαστής είναι φανερό πως μιλούσε για λαϊκούς τραγουδιστές όπως ο Νίκος Βέρτης και η Πάολα που έκαναν κανονικά το νυχτερινό πρόγραμμά τους τις προηγούμενες μέρες και δήλωσαν πως το έκαναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς με την Πάολα για παράδειγμα να αναφέρει πως τα έσοδα θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας και τον Βέρτη να λέει πως θα πάνε σε συγγενείς των θυμάτων.


Και ο παρουσιαστής εξαγριωμένος είπε τα ακόλουθα: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που πήγαν και τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε λέει στα νοσοκομεία. Δε ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους. Πεθάναν τα παιδιά τους, πεθάναν οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας... Γιατί, επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σα δε ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα;

 

Να ξανασυστηθούμε λίγο όλοι. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε. Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα, είτε είναι καλλιτέχνες, είτε δημοσιογράφοι, είτε πολιτικοί. Να ξανασυστηθούμε όλοι, ευκαιρία είναι. Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Και εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου και έφαγα, πήγα για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά και τη ζωή τους» είπε έντονα εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!