TV BITS

Survivor: Έγινε μεγάλος χαμός στο χθεσινό καβγά Μαρτίκα - Ελευθερίου

Με επεισοδιακό τρόπο έκλεισε το επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ, αφού Σπύρος Μαρτίκας και Ελευθερία Ελευθερίου ήρθαν σε πλήρη σύγκρουση. 

Η αιφνίδια οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα βάθυνε το ρήγμα στο εσωτερικό της κόκκινης ομάδας και έφερε νέες καταιγιστικές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Με το κλίμα αρκετά περίεργο, οι δύο ομάδες πήγαν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης. Οι Μπλε κατάφεραν να φέρουν προς όφελός τους την κακή ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας και πήραν άνετη νίκη με 10-4. Στο αγώνισμα ξεχώρισε η αφιέρωση του Νίκου Μπάρτζη στον Στάθη Σχίζα, όταν έφερε τον τέταρτο πόντο στην ομάδα του.

Με την κατάσταση στην Κόκκινη ομάδα να είναι ήδη ηλεκτρισμένη, το συμβούλιο προβλεπόταν εξαιρετικά εκρηκτικό. Το θέμα «Στάθης Σχίζας» δεν είχε κλείσει ακόμα και με το που πήρε τον λόγο, ο Σπύρος Μαρτίκας άρχισε να αφήνει αιχμές για την Ελευθερία Ελευθερίου. Παραδεχόμενος ότι ήταν «λάθος» η επιλογή του να στηρίξει την συμπαίκτριά του και να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη, κατηγόρησε την Ελευθερία ότι «εκδικήθηκε τον Νίκο (Μπάρτζη) με την προσωπική ζωή του Στάθη» και ότι ώθησε στην έξοδο τον Στάθη με τα λεγόμενά της.


Η Ελευθερία αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο Σπύρος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ενώ η ίδια μιλούσε, εκείνος την διέκοψε αποκαλώντα την «ψεύτρα» και φανερά εκνευρισμένος ξεστόμισε ακόμα βαρύτερες κατηγορίες: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα». Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Ελευθερία Ελευθερίου (που είναι υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μαζί με τους Μαρτίκα - Παπαδοπούλου) ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο: «Πάρτε τον από 'δω, δεν είναι με τα καλά του ο άνθρωπος».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!