TV BITS

The Voice: Αυτοί είναι οι 7 διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον Τελικό

Μια εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά, με ένα outfit που επιδείκνυε στο έπακρο το καλλίγραμμο κορμί της, υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής 10/3 το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους 4 coaches και τους 14 διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το χθεσινό μεγάλο Ημιτελικό του The Voice of Greece. Αλλά μόνο οι μισοί διαγωνιζόμενοι θα κέρδιζαν το εισιτήριο για τον αποψινό μεγάλο Τελικό.

Ύστερα από μήνες αναζήτησης, ύστερα από blind auditions, battles και knockouts, επτά διαγωνιζόμενοι «επέζησαν» από τον ημιτελικό και το βράδυ του Σαββάτου (11/3) θα διεκδικήσουν τη νίκη στο The Voice.

Πρώτη που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό ήταν η Celina Michael, ενώ την ακολούθησε η Dodona. Με πέντε ακόμα παίκτες να απομένουν σε αυτή την ομάδα, ήταν η Μαρία Σακελλάρη εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος.

Με μεγάλη χαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είδε και τον Μωυσή Παπαμωυσέως να παίρνει εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το ίδιο ισχύει και για τη Σίσσυ Πολυδούρου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στη σκηνή του Voice θα τραγουδήσει για άλλη μια μέρα και η Εβίτα Θεοδωροπούλου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Με μια ακόμα θέση για τον τελικό να απομένει και τέσσερις διαγωνιζόμενους πάνω στη σκηνή, η αγωνία χτύπησε στο κατακόρυφο. Εν τέλει, ήταν ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά αυτός που πήρε το έβδομο και τελευταίο εισιτήριο.

Ραντεβού σήμερα το βράδυ (Σαββάτο 11 Μαρτίου) για τον μεγάλο τελικό στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!