TV BITS

Survivor: Ο Μαρτίκας ξεσπάθωσε και πάλι κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου

Στον απόηχο της πρόσφατης αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, αλλά και όσων ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, οι Κόκκινοι προσπάθησαν αρχικά στο χθεσινό επεισόδιο να συζητήσουν ήρεμα και να λύσουν τις απορίες του Νίκου Μπάρτζη και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που έγινε η... έκρηξη!

Θυμίζουμε πως στο περασμένο συμβούλιο, η Ελευθερία, που ήταν υποψήφια για αποχώρηση, είπε πως ο Μάριος την παρότρυνε να πάει να πει κάτι στον Στάθη Σχίζα για να του χαλάσει την ψυχολογία. Μάλιστα αρκετοί σχολίασαν πως η Ελευθερία έριξε τη... βόμβα στο τελευταίο συμβούλιο γιατί νόμιζε πως θα αποχωρούσε αλλά αυτό δεν συνέβη!


Ο Στάθης τελικά αποχώρησε οικειοθελώς και ο φίλος του Νίκος Μπάρτζης, προσπάθησε χθες να εκφράσει τις απορίες του στους συμπαίκτες του μετά τα όσα άκουσε.

Ο ίδιος ενοχλήθηκε όταν είδε πως αρχικά ο Κόρο άρχισε να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του όταν συζητήθηκε το τί ακριβώς έκανε ο Μάριος και αμέσως μετά ο Μαρτίκας προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου έκρηξη οργής και επίθεση κατά της Ελευθερίου.

 

«Φαντάζει σαν φθηνός απατεώνας που προσπαθεί να κρατηθεί στο παιχνίδι αδίστακτα. Με κάθε αδίστακτο τρόπο, ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα για να καλύψει την αγωνιστική ανικανότητα της και να παραμένει στο παιχνίδι με οποιοδήποτε αθέμιτο τρόπο» τόνισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μας έχεις κάνει όλους άνω κάτω και το κόστος που πληρώνουμε για την παρουσίαση εδώ είναι τεράστιο, κορίτσι μου! Πληρώνουμε το κόστος της παρουσίας σου εδώ πολύ ακριβά! Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένα φαβορί και ήρθες εδώ γιατί θες να καλύψεις την αγωνιστική σου ανικανότητα με όλα αυτά τα ψέματα» φώναξε στη συνέχεια ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προς την συμπαίκτρια του ενώπιων όλων των υπολοίπων.

«Για άλλη μια φορά ο Σπύρος άρχισε να λέει τα δικά του πάλι! Πάτημα τώρα βρήκε και δεν τον αντέχουμε τον Σπύρο, αλήθεια. Ο ανδρισμός του Σπύρου και ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα… Δεν το συζητώ! Δεν μπορώ και με το Σπύρο που βγήκε τώρα πάλι, άρχισε να βγάζει τον λόγο του και να λέει. Έκατσα τον άκουσα και είπα, Ελευθερία ζεν» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στην κάμερα του ριάλιρι επιβίωσης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!