TV BITS

Πρωινό Μας: Η Ελευθερία λιποθυμά και ο Μάριος την... αγνοεί [βίντεο]

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά οι σχέσεις δύο πολυσυζητημένων Κύπριων παικτών: του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου αναμένεται να φτάσουν στα άκρα!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως στο νέο επεισόδιο του Suvivor All Star που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα 13/3 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, θα δούμε την Ελευθερία να λιποθυμά και τον Μάριο να την... αγνοεί!


Ο συνεργάτης έκανε λόγο για "όπλο" της Ελευθερίας, εξηγώντας πως με αφορμή τη λιποθυμία και τη στάση του Μάριου, η Ελευθερία θα βρει νέο... πάτημα για να εξαπολύσει εκ νέου τα πυρά της κατά του Κύπριου παίκτη με τον οποίο φημολογείται πως διατηρεί δεσμό.


Ο Παρτσώλης είπε επίσης πως ο Στέλιος Χανταμπάκης θα είναι αυτός που θα σπεύσει να βοηθήσει την Ελευθερία μόλις αυτή λιποθυμήσει.


Δείτε εδώ όσα είπε.


Στην πορεία ο ίδιος ρεπόρτερ, παρουσίασε και ένα βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star με τις αντιδράσεις που είχαν διάφοροι παίκτες όπως οι Βασάλος, Μαρτίκας και Ιωαννίδης, για την Ελευθερία, όπου ο Μάριος ξεκάθαρα δεν στηρίζει την Ελευθερία!

 

Δείτε και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου με τα παράπονα του Ασημακόπουλου, πλάνα από το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, αλλά και από το νέο συμβούλιο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!