TV BITS

Survivor: Νέα ήττα των Μαχητών - Τρεις ακόμη Μπλε βγήκαν στον... τάκο

Το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor All Star, με τους Μαχητές, που ήδη είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα, βγάζοντας στον τάκο για πέμπτη φορά το Γιώργο Ασημακόπουλο, να θέλουν διακαώς να κατακτήσουν τη νίκη.

Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και τελικά ηττήθηκαν με σκορ 10 - 8 με τη Νικολέτα να κερδίζει τον τελικό πόντο για τους Κόκκινους, με αντίπαλο τη Μαριαλένα.


Η δε Μαριαλένα, μετά την ήττα της ξέσπασε σε κλάματα.


Οι Μπλε οδηγήθηκαν λοιπόν και πάλι στην κάλπη στο συμβούλιο του νησιού.
 

Η διαδικασία της ψηφοφορίας έφερε καραμπόλες κι ισοψηφίες και τελικά στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο παίκτες, όπως αναμενόταν, αλλά τρεις κι αυτοί ήταν η Τζο Μαριδάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά.» Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε από την μεριά του: «Η αλήθεια είναι ότι είχα βγάλει τελείως εκτός τον Παναγιώτη γιατί έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά… Περίμενα την Τζο και βάσει των χθεσινών ψήφων περίμενα ότι θα είναι δεύτερος ο Κωνσταντίνος. Κι εγώ κουβάς».

Δείτε τί είπαν και οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!