GOSSIP

Ο Στάθης Σχίζας έστειλε το πρώτο μήνυμα για το Survivor All Star

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star και μολονότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ημέρες, ο περσινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, απέφευγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, ο ίδιος αρχικά πήγε στα δικαστήρια για να κάνει αγωγή κατά όσων έκαναν συκοφαντικά σχόλια όσο αυτός βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στην πορεία μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγαν για προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου.


Όμως τώρα, πριν λίγες ώρες αποφάσισε να κάνει την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram μετά την αποχώρησή του και δημοσίευσε φωτογραφία από το Survivor All Star γράφοντας:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε .. Ηταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου .. Ηταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή .. Ηταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί .. πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες ..

Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή .. που ήταν υπέροχη ..και ήμασταν παρέα σε αυτό .. σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα .. τα λόγια είναι περιττά για εσάς .. επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν.. Σας αγαπώ πολύ όλους .. survivors για πάντα .. »

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!