TV BITS

Survivor: Η Τζο Μαριδάκη βγήκε στον τάκο και πέταξε... σπόντες

Δύο ήττες σημείωσαν αυτή την εβδομάδα οι Μαχητές στα αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να έχουν βγει στον τάκο 4 μπλε παίκτες οι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Τζο Μαριδάκη και η τελευταία όταν έμαθε πως είναι υποψήφια πέταξε... καρφιά με πολλούς αποδέκτες.

Η συνήθως ήπιων τόνων Τζο, πήρε το λόγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της μπλε κάλπης στο χθεσινό συμβούλιο, όπου βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση μαζί με τους Βασάλο και Κωνσταντινίδη και η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη είπε τα ακόλουθα: «Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου.

Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια» είπε η Τζο Μαριδάκη στο Survivor.

Η κάμερα εκείνη την στιγμή γύρισε στο Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο, όπου και ο Βασάλος ακούγεται να λέει πως έτριψε και κάτι καρύδες αυτές τις μέρες για να μην τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!