GOSSIP

Η Αντωνά είπε πως ο Μαρτίκας έχει βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα

Η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, τις τελευταίες ημέρες είδε το όνομά της να εμπλέκεται σε μια κόντρα με την πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η ίδια σήμερα εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και μίλησε για αυτή την κόντρα, λέγοντας τη δική της εκδοχή των όσων έχουν συμβεί, ενώ έστρεψε και τα πυρά της κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!