GOSSIP

Ο Χρήστος Δάντης ξέσπασε κατά του Στάθη Σχίζα για αυτά που είπε χθες

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor All Star παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 14/3 ο Στάθης Σχίζας στο Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και κάτι που είπε για την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου από το ριάλιτι επιβίωσης, προφανώς εξόργισε το σύντροφο της Ασημίνας και γνωστό τραγουδιστή και μουσικό Χρήστο Δάντη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως δεν πίστεψε ποτέ ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε κινητό σε αντίθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την οποία το πιστεύει.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Αυτές οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα προκάλεσαν την αντίδραση του Χρήστου Δάντη: «Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα, όμως είναι φορές που τα βάζουν κάποιοι άνθρωποι μαζί σου και αυτό μοιάζει σαν να βρίζει η λάσπη τον ήλιο που σύντομα θα τη λιώσει και θα την κάνει ένα με τη σκόνη και το χώμα».

Και πρόσθεσε o Δάντης σε instastory που δημοσίευσε: «Στήριγμά μου. Εσύ μου έμαθες την έννοια της υπομονής και αυτό κάνω μέχρι όλα να περάσουν και ο χρόνος να δείξει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σ’ ευχαριστώ και μαζί συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο τον στόχο. Δε χάνω την πίστη μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!