TV BITS

Survivor: Είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να κλαίει γοερά [βίντεο]

Ο γηραιότερος  παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ο Τάκης Καραγκούνιας, μας δείχνει συνήθως το πιο... σκληρό, μαχητικό και νευρικό χαρακτήρα του, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star μας έδειξε την πιο τρυφερή πλευρά του και τον είδαμε να κλαίει σαν παιδί.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας, ο Τάκης λύγισε και μην μπορώντας να κρύψει την επιθυμία του να μιλήσει με την κορούλα του, ξέσπασε σε κλάματα.


«Μου λείπει πάντα η κόρη μου. Θα είναι κάτι το καταπληκτικό σήμερα το να δω μια φωτογραφία της, να δω ότι είναι καλά και να ακούσω ένα μήνυμα. Μου έχει λείψει να μου λέει: “Μπαμπακούλη, πάμε για προπόνηση, πάμε για ιππασία”. Μου έχει λείψει το να με κοροϊδεύει μερικές φορές, όταν χάνω σε κάποια παιχνίδια που παίζουμε μαζί. Πάνω απ’ όλα μου έχει λείψει αυτό το “μπαμπακούλη” και η αγκαλιά της, πάρα πολύ… Συγγνώμη», είπε ο Τάκης Καραγκούνης με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


Ωστόσο τελικά παρά τη νίκη της ομάδας του, στο έπαθλο επικοινωνίας, δεν έλαβε μήνυμα από την κόρη του Ραφαηλία, αλλά από τη μητέρα του και πάλι τον είδαμε να συγκινείται.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!