GOSSIP

Έξω φρενών έγινε η Βρισηίδα και ξέσπασε σε νέο βίντεο

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στα social media εμφανίστηκε έξαλλη με κάτι που της συνέβη.

Η Βρισηίδα έφευγε από την αισθητικό της, την περίμενε ένας δημοσιογράφος έξω από το κέντρο αισθητικής και της έκανε, όπως η ίδια είπε αδιάκριτες ερωτήσεις και δεν την άφηνε να φύγει…

Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Να σας πω κάτι που έγινε και με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Βγήκα από την αισθητικό μου και ήταν έξω ένας πολύ ωραίος και αδιάκριτος δημοσιογράφος. Για έναν περίεργο λόγο όταν εμείς δε θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις και τους αποφεύγουμε, μας βρίζουν οι δημοσιογράφοι στα πάνελ και λένε ότι είμαστε αγενέστατοι. Έτσι λοιπόν, ενώ εγώ περπατούσα και με κυνηγούσε, ενώ εγώ δεν ήθελα, συνέχισε να με ρωτάει αδιάκριτες ερωτήσεις.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Του είπα πως δε θέλω να κάνω δηλώσεις και ότι τα είπα στη Σκορδά για το Survivor κι αν θέλω να πω κάτι θα πάω σε κάποια εκπομπή. Αυτός συνέχισε, οπότε εγώ σταμάτησα να περπατάω, γιατί θα πουν ότι είμαι αγενέστατη και θα με βρίζουν κι από πάνω. Θα με βρίζουν τα κανάλια, γιατί αν εγώ αποφύγω θα λένε «ποια νομίζει ότι είναι και θα κυνηγάμε την παίκτρια ριάλιτι;». Για αυτό τον λόγο κάθισα να απαντήσω σε 2-3 ερωτήσεις που ήταν και πολύ αδιάκριτες.»!

Και πρόσθεσε εκνευρισμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Και αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι, είναι πως όταν δε θέλω να βγω στην τηλεόραση, δε θα βγω. Γιατί είμαι στη μέση σε κάποια πράγματα και δε μπορώ να λογοδοτήσω εγώ για κάποιες μπούρδες που λένε κάποια άτομα στην τηλεόραση. Και φυσικά όλο αυτό είναι μοντάζ, οπότε φυσικά θα βάλουν ό,τι τους καπνίσει και ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά και δε θα πουν τα υπόλοιπα καλά που είπα».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!