TV BITS

Survivor: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε - Δείτε όσα είπε

Μπλε ήταν και οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Τζο.

Πριν το συμβούλιο οι δυο ομάδες ξεχύθηκαν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, με τους Μαχητές, να κερδίζουν μολονότι είχαν χάσει σε τρεις αγώνες ασυλίας.

 

Έτσι οι Μπλε, μπορεί να ήξεραν πως κάποιος θα αποχωρούσε από την ομάδα, αλλά τουλάχιστον επανήλθαν στις νίκες, έχοντας κερδίσει μια μέρα νωρίτερα και το έπαθλο επικοινωνίας, που επίσης τους τόνωσε την ψυχολογία. 

Έτσι, η μπλε ομάδα ακολούθησε την κόκκινη στο επερχόμενο του συμβούλιο. Σε αυτό, όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η Τζο Μαριδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης καθώς ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει σε παίκτες και τηλεθεατές τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor All Star. Σύμφωνα με αυτά, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί η… Τζο Μαριδάκη!

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποχαιρετώντας τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!