TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος έστρεψε τα βέλη του κατά της Σαλταφερίδου

Μπορεί οι Μαχητές χθες να κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, μετά από σερί από ήττες και πέντε υποψήφιους για αποχώρηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι κόντρες δεν λένε να κοπάσουν και τώρα είδαμε και μια νέα κόντρα να γεννιέται.

Μάλιστα η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον συνήθως... ήσυχο Βασάλο, που την περασμένη εβδομάδα βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο μετά από μήνες.
Ενοχλημένος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor από την τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και σχολίασε με σαρκαστικό χιούμορ το γεγονός πως ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Συμβούλιο αποχώρησης χθες και παρέμεινα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Ανάμεικτα συναισθήματα. Μεγάλη μου χαρά από την μία, αλλά από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα…. Κι αυτή η εβδομάδα είναι ερωτηματικό. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι για να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση» σχολίασε αρχικά ο Βασάλος στο Survivor.

«Με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό, αλλά είναι κι η αλήθεια και με ενόχλησε. Είπε προτιμώ να φύγει ο Κωνσταντίνος ή ο Παναγιώτης. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος κι αυτήν την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει είτε ο Παναγιώτης είτε ο Κωνσταντίνος. Δεν μετράνε φιλίες και δεν μετρά τίποτα εδώ πέρα. Ο Ασημακόπουλος μέσα σε λίγες ημέρες έγινε παιχταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός κι αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν στον άλλον σαν την Μελίνα. Μάλιστα. Ωραίες τοποθετήσεις στο συμβούλιο. Καθόλου κ@λοτούμπες κι όλα to the point. Μπράβο παιδιά» κατέληξε ο Βασάλος για το σχόλιο της Εύης στο Survivor.

 

Δειτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!