TV BITS

Χαμός θα γίνει στο Survivor All Star με τους Τάκη, Σάκη, Μπάρτζη και Μελίνα

Το δεύτερο αγώνα ασυλίας αναμένεται να δούμε απόψε Δευτέρα 20/3 το βράδυ στο Survivor All Star και ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας, μάς προϊδέασε για... άγριες εντάσεις που θα ξεσπάσουν με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, απόψε ο Τάκης, θα ηττηθεί σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον Μαρτίκα και θα γίνει έξαλλος με τον Μπάρτζη που θα σπεύσει να πανηγυρίσει τη νίκη του Σπύρου και θα του τραβήξει μια... γονατιά!


Όμως αυτό δεν είναι το μόνο, αφού ο Παρτσώλης αποκάλυψε πως ο Τάκης θα κατηγορηθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά και από τον Σάκη Κατσούλη, που όταν θα τον έχει αντίπαλο θα πει πως επίτηδες τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο δε τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star βλέπουμε πως ο Τάκης θα έρθει σε κόντρα στο συμβούλιο και με τον συμπαίκτη του Ηλία Γκότση.


Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού ο Παρτσώλης, αποκαλύπτει πως ο Τάκης θα έρθει σε κόντρα και με τη Μελίνα Μεταξά, στο επεισόδιο της Τετάρτης, αφού θα της πει να μην πιάνει στο στόμα της το όνομα της κόρης του και θα προσθέσει: « Είσαι 36 ετών, θα έπρεπε να έχεις δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία» κάνοντας την Μελίνα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!