TV BITS

Survivor: Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Τάκη και Εύη

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτή την εβδομάδα υποψήφιος για αποχώρηση και στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε πως ο ίδιος έφερε στα όριά της την Εύη Σαλταφερίδου και προκάλεσε την οργή πολλών συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα μετά το δεύτερο συμβούλιο του νησιού όπου ξέσπασε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Γκότση οι εντάσεις μεταφέρθηκαν στην καλύβα των Μαχητών μέσα στη νύχτα. Η Εύη Σαλταφερίδου ξέσπασε με όσα συνέβησαν και έκλαψε, όταν ο Τάκης της έκανε σχόλια για τον Ηλία:

«Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα!» είπε αρχικά εκνευρισμένη στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.

«Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του … ό,τι έχει και δεν έχει» απάντησε στον Τάκη Καραγκούνια. Στην συνέχεια, ο ίδιος αντέκρουσε τα πυρά της: «Πώς … ό,τι έχει και δεν έχει; Επειδή δεν δέχομαι αυτά που μου λες;»

Δείτε εδώ τα όσα έγιναν μέσα στη νύχτα στην καλύβα των Μαχητών 

Πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας, όπου οι Μαχητές τελικά πήραν τη νίκη, είδαμε την Εύη, αλλά και άλλους Μαχητές όπως ο Βασάλος και η Στέλλα να εύχονται να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα ο Τάκης.

 

Μάλιστα ο Βασάλος δέχτηκε τα βέλη του Γκότση, επειδή έκανε παρέα με τον Τάκη.

 

Η ένταση συνεχίστηκε και λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας, με την Εύη να εκνευρίζεται επειδή ο Τάκης, άφησε να εννοηθεί πως έβαλε τα κλάματα επίτηδες μπροστά στις  κάμερες και τον Ηλία Γκότση να σπεύδει να υπερασπιστεί τη φίλη του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!