MEN'S GUIDE

Μια νέα θεραπεία αδυνατίσματος και σύσφιξης των μύων κάνει ο Αλεξάνδρου

Το μοντέλο και παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου, πλέον απολαμβάνει το ρόλο του πατέρα, καθώς η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους, αλλά παράλληλα φροντίζει να παραμένει fit και μάλιστα ξεκίνησε μια θεραπεία αδυνατίσματος και σύσφιξης μυών εν όψει καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνδυασμό με το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί και την άσκηση, έχει επιλέξει να κάνει την ηλεκτρομαγνητική θεραπεία EMS που προσφέρει σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, γράμμωση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη στη γιατρό του και μας έδειξε τη διαδικασία που ακολουθείται.

 

Τι είναι όμως ακριβώς η ηλεκτρομαγνητική θεραπεία EMS:

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών παλμών που παράγονται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η τεχνολογία αυτή έχει ως στόχο την τόνωση των μυών και αύξηση του μεταβολικού ρυθμού του σώματος.

Στο παρελθόν η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιήθηκε στο χώρο της φυσιοθεραπείας και στόχευε κυρίως στη μυϊκή αποκατάσταση και την απελευθέρωση από το μυϊκό πόνο. Σήμερα έχει υιοθετηθεί από το χώρο της αισθητικής ιατρικής και χρησιμοποιείται κυρίως στο επίπεδο σμίλευσης και διαμόρφωσης των γραμμών και του σχήματος του σώματος.

Πηγή: bestofyou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!