TV BITS

Survivor: Δάκρυσε ο Κατσούλης όταν στην ομάδα του πήγε η Μαριαλένα

«Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν μιας και στο εξής θα υπάρχει η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό έκτακτο συμβούλιο και όλοι οι παίκτες έμειναν άφωνοι!

«Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό» αναφώνησε, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να εκφράσουν στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι τα συναισθήματα που αισθάνθηκαν στην προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν μια… καλύβα παραπέρα. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας που έκαναν λόγο για «ωραίες αλλαγές».

Survivor All Star, αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες:

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Αυτοί που σίγουρα χάρηκαν πολύ με τις αλλαγές ήταν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, που επιτέλους μετά από μήνες είναι ξανά στην ίδια ομάδα.

Άλλωστε ο Σάκης πριν καν ανακοοινωθεί η νέα σύνθεση των ομάδων είχε πει στο συμβούλιο πως θέλει να έχει στο πλευρό του τη Μαριαλένα

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έκρυψε τη χαρά του, με την Μαριαλένα να τρέχει να χωθεί στην αγκαλιά του συντρόφου της, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 

Δείτε εδώ το βίντεο με όσα έγιναν όταν ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση των δύο ομάδων.

Οι Μαριαλένα και Σάκης αποχώρησαν αγκαλιασμένοι μετά το έκτακτο συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!