TV BITS

Πρωινό Μας: Μάθαμε ακριβώς πως φτάσαμε στην αποβολή των Γκότση - Πιλίδη

Πολλές αποκαλύψεις έκανε σήμερα το πρωί ο Νίκος Πατσώλης μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναλύοντας ακριβώς τί συνέβη και οδήγησε την παραγωγή του Survivor All Star στην απόφαση να αποβάλει τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη.

Όπως αναφέρθηκε, από την έρευνα της παραγωγής προέκυψε πως ντόπιος είχε λάβει 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πηλίδη για να τον βοηθήσει να έρθει σε επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ ο Ηλίας Γκότσης είχε δώσει ολόκληρη... λίστα με ψώνια που ήταν γραμμένη στα αγγλικά και πέρα από τρόφιμα «παράγγελνε» καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατήγγειλε τη νύχτα του παιχνιδιού δημοπρασίας τον Ηλία Γκότση για κινητό και φαγητό αποσύροντας στη συνέχεια μόνο την πρώτη κατηγορία. Πηλίδης και Γκότσης ρωτήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για τις καταγγελίες αυτές, με τον παλαιστή να παραδέχεται την παράβαση, αλλά τον γυμναστή να αρνείται και να ισχυρίζεται πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά και η λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά.

Μάλιστα, αρνήθηκε πέντε φορές ότι έπαιρνε τροφή από έξω.

Όλα τα γεγονότα έγιναν την περασμένη Παρασκευή και τρεις μέρες μετά, ήρθε η απόφαση της παραγωγής να αποβληθούν οι δύο παίκτες, μετά από τα στοιχεία που βρέθηκαν σε βάρος τους από σχετικές έρευνες.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με όλες τις αποκαλύψεις

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!