GOSSIP

Η Βρισηίδα έκανε μια ανάρτηση - σπόντα με πολλούς αποδέκτες

Το μοντέλο και πρώην Survivor Βρισηίδα Ανδριώτου, τις τελευταίες ώρες είχε εμπλακεί σε έναν απίστευτο διαδικτυακό καβγά με πρώην συμπαίκτες της από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η ίδια, αλλά και ο Άρης Σοϊλέδης, έστησαν μια μεγάλη κόντρα στο twitter με αφορμή μια ανάρτηση του James Καφετζή για τους παίκτες του Survivor που τρώνε στα κρυφά, και στον καβγά ενεπλάκησαν και η Κάτια Ταραμπάνκο και η Μαίη Εμμανουηλίδου που πέταξε μεγάλες σπόντες κατά της Βρισηίδας.


Η ίδια θέλησε να βάλει τέλος στον καβγά και να έχει τον τελευταίο λόγο, ενώ σήμερα Τετάρτη 29/3 το μεσημέρι θα κάνει live στο Instagram.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 28/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε μία νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τον διαδικτυακό καβγά της με τον Άρη Σοϊλέδη αφήνοντας αιχμές για τον ποδοσφαιριστή.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του» έγραψε στην ανάρτησή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Επίσης φρόντισε να δείξει σε όλους το πόσο της λείπει ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας, που είναι για πολλοστή φορά υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor All Star

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!