TV BITS

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε πως σύντομα θα παντρευτεί

Κουφέτα αναμένεται να φάμε όταν θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού ο τραγουδιστής (που αρκετοί τον θέλουν να φτάνει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης) αποκάλυψε στο χθεσινό παιχνίδι μνήμης, πως σκοπεύει να παντρευτεί με τη σύντροφό του και γνωστό μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 29/3, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ρώτησε τους περισσότερους παίκτες για την προσωπική ζωή τους και φυσικά από τη λίστα δεν γινόταν να λείπει ο Ηλίας Μπόγδανος. Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον τραγουδιστή πώς είναι η σύντροφός του, εκείνος απάντησε:

«Πιστεύω ότι είναι καλά. Όταν έφυγα ήταν πάρα πολύ καλά, στο έπαθλο επικοινωνίας την είδα καλά, ελπίζω να με βλέπει και να είναι χαρούμενη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Μπόγδανου.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω στη ζωή μου. Εγώ είμαι πολύ δραστήριος όλη την ώρα, έχω πολλή ενέργεια κι εκείνη με ηρεμεί και ισορροπούμε».

Όταν ο Ατζούν Ιλίτζαλι τον ρώτησε, αν θα φάμε κουφέτα στο μέλλον, ο τραγουδιστής ήταν ξεκάθαρος: «Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε γάμο στο μέλλον, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ πέρα. 100%. Και σύντομα κιόλας. Θα είναι χαρούμενη που το ακούει τώρα».

Δείτε εδώ όσα είπε ο Ηλίας

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου πρόκειται σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!