GOSSIP

Μαίνεται ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λαζόπουλο και Λιάγκα

Δίχως τέλος μοιάζει να είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Λάκη Λαζόπουλο και το Γιώργο Λιάγκα, με τον μεν ηθοποιό να εκτοξεύει τα πυρά του κατά του παρουσιαστή μέσω του podcast που κάνει και το δημοσιογράφο να απαντά από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγόρησε τον Λιάγκα ότι συνεργείο της εκπομπής του τον κυνηγούσε για να του αποσπάσει μία δήλωση και ο παρουσιαστής του απάντησε και ο Λάκης επέστρεψε μέσω του podcast απαντώντας εκ νέου: «Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει. Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;». είπε 

 

Η απάντηση του Λιάγκα

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε σήμερα : «Εμείς το βιάζουμε το κανάλι, δεν μας δίνει την εκπομπή. Δηλαδή με το ζόρι έρχομαι εδώ και εγκαθίσταμαι και κάνω τρεις ώρες εκπομπή, το κανάλι δεν θέλει με τίποτα. Έρχομαι εδώ ως εισβολέας και κάνω εκπομπή, ενώ το κανάλι βάζει μπράβους να με διώξουν.»!

Και πρόσθεσε: «Θα απαντήσω: Πρώτος, εμμονή δεν είχα ποτέ στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Δεύτερον, για να μην φανώ εμμονικός, θα ξαναπώ ότι υποκλίνομαι στο ταλέντο και το χιόυμορ σου. Το λέω χωρίς ειρωνεία. Δεν λέω ψέματα ποτέ, έτσι με έχει μάθει ο πατέρας μου. Αν εσύ λες ή κάνεις παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας απ’ αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω ναι. Ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά, και με απολύσεις, και με μείωση στα νούμερα τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ. Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα πω: “Πρώτη φορά το βλέπω, κόφτε το”. Μπορεί να μην το έχω καταλάβει κι όταν το δω, το μετανιώσω και να πω “φάτε το”. Όμως να κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα ποτέ. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Αλίμονο μετά από 30 χρόνια. Θα ήμουν καραγκιόζης αν έλεγα το αντίθετο. Ωστόσο ναι, πίστεψέ με, δεν ξέρω πού στέλνει κάμερα η αρχισυντάκτρια. Πάρ’ την και ρώτα την.»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: « Με ενημέρωσε γι’ αυτό που είπες με τις δύο κάμερες, ότι όντως η μία κάμερα ήταν δική μας. Δύο κάμερες δεν έχουμε στείλει σε κανένα πρόσωπο, ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο ώστε να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η μία κάμερα Και κατέληξε λέγοντας:: «Στην καριέρα που κάνω 28 χρόνια, ουδέποτε μου έχει πει άνθρωπος “μην παίξεις κάτι” και να τον παρακούσω. Έχω προστατεύσει ανθρώπους που έχουν πει βλακείες σε συνεντεύξεις και τις έχω κόψει για να μην τους εκθέσω. Γι’ αυτό είπα κι αυτό για τον Μικρούτσικο. Ήρθε καλεσμένος φέτος σε γραμμένη εκπομπή που είπε κάτι που θα έκανε επιτυχία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν θα έβγαινε από το σπίτι του. Τον προστάτευσα και το έκοψα, ως όφειλα.

Επίσης, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη; Δηλαδή με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους. Δεν ξέρω κι εσύ αν είσαι ένας από αυτούς. Κι εγώ γέλαγα, συνυπεύθυνος είμαι που γέλαγα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που εσύ δεν μου έδωσες την άδεια να παίξω. Ακόμα και τη φωτογραφία που παίξαμε με τη Μιμή Ντενίση, πήρα την άδεια για να την παίξω. Το γνώριζες, μην μου πεις ότι σε παγίδευσα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που να σε αφορά και να σε εκθέσω. Δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πολύ ωραίο να συντηρούμε αυτό το πανηγυράκι. Δεν είμαι εναντίον κανενός, αλλά πραγματικά, επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ για να το σταματήσω κι εγώ».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!