TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη και δείτε τί είπε [βίντεο]

Μπλε ήταν όλοι οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, αφού οι Μαχητές, μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων, σημείωσαν ένα αρνητικό σερί με τρεις διαδοχικές ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας.

Έτσι στον τάκο βγήκαν αυτή την εβδομάδα 4 Μαχητές: η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη.


Ωστόσο, παρά το γεγονός πως οι Μπλε γνώριζαν πως αυτή την εβδομάδα θα έχαναν ένα μέλος της ομάδας, στο χθεσινό αγώνα με έπαθλο φαγητού, εμφανίστηκαν πολύ δυναμικοί και πήραν τη νίκη με σκορ 10 -7 σε έναν αγώνα best of, καθώς λόγω της απουσίας της Μαριαλένας είχαν τελειώσει τα ματσαρίσματα.


Στο συμβούλιο αποχώρησης και οι 4 υποψήφιοι πήραν το λόγο.


Και τελικά ο Λιανός ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη.


«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, με δάκρυα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ενώ έμοιαζε απαρηγόρητη η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στη συνέχεια πρόδωσε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη και χαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού με την δάδα της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!