GOSSIP

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Χάρης Χριστόπουλος

Μια πολύ ευχάριστη είδηση, που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη αποκάλυψε η εκπομπή της Τσιμτσιλή, καθώς η παρουσιάστρια, έκανε γνωστό πως ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του My Style Rocks Χάρης Χριστόπουλος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Όπως ακούσαμε η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, το πρώην μοντέλο και hair & make up artist Ανίτα Μπραντ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ενώ το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει για μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη, αλλά και τον τοκετό.


Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, 2.5 ετών .

Ο ίδιος ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως απέκτησε έναν ακόμη γιο και δήλωσε: «Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά. Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!