GOSSIP

Η Παναγιώταρου έδωσε αποστομωτική απάντηση για τα σενάρια πως χώρισε

Από τη στιγμή που ο περσινό νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, δεν λένε να σταματήσουν οι φήμες πως χώρισε με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα έκανε μια βραδινή έξοδο χωρίς να συνοδεύεται από τον Στάθη και όταν δέχτηκε από δημοσιογράφους την κλασική ερώτηση για το αν έχει χωρίσει η ίδια έδωσε μια αποστομωτική απάντηση, που βάζει τέλος σε κάθε φήμη περί χωρισμού: «Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι βλέπετε, μην ακούτε τίποτα, είμαι μια χαρά και περνάω καλά. Είμαστε μια χαρά με τον Στάθη. Με φέρνει και με παίρνει. Γενικά δεν θέλω καθόλου να τα αναλύσω, τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχουμε υπερσκεφτεί, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω δει κι εγώ μαζί σας, οπότε είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα από όλα αυτά που έγιναν.»!

Και πρόσθεσε: «Ήθελα λίγο να καταλαγιάσει όλο αυτό γιατί πολλές φορές έχεις την ανάγκη όταν συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και όταν ακούς διάφορα για το όνομά σου, να θες να απέχεις. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση που περνάω καλά, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Βλέπω Survivor και αλλάζω κατευθείαν κανάλι. Ο Στάθης βαριέται πάρα πολύ»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!