GOSSIP

"Μάχη" μεταξύ πρώην Survivors: Η Βρισηίδα έστειλε εξώδικο στη Μαίη

Το πρωί της Παρασκευής 31/3 στην εκπομπή Πρωινό Μας, είδαμε να γίνεται αρκετή κουβέντα όχι μόνο για τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και εκτός ριάλιτι καθώς γίνεται... χαμός με πρώην παίκτες.

Με αφορμή το Q&A που έκανε ο Γκότσης, και τα όσα είπε για το Survivor All Star, η Φαίη Σκορδά, σχολίασε πως τελικά υπάρχει εκτός Survivor, ένα... άλλο Survivor, ανάμεσα σε πρώην παίκτες ή παίκτες που αποχώρησαν από τη φετινή σεζόν.


Και τότε ο συνεργάτης της Φαίης, ο Νίκος Γεωργιάδης, ακούστηκε να λέει πως η Βρισηίδα έστειλε εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου.


Θυμίζουμε πως η Θωμαΐς, είχε εμπλακεί στο διαδικτυακό καβγά που είχαν στήσει πριν λίγες μέρες στο twitter, ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή τα όσα ακούγονται για φαγητό, παραβάσεις και κλοπές στο Survivor και τότε η Μαίη είχε γράψει τα ακόλουθα: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις»

Η Μαίη Εμμανουηλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και ήταν «χείμαρρος»!

«Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και έφτασε η στιγμή να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η Βρισηίδα μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα» είπε χαρακτηριστικά η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!