TV BITS

Πρωινό Μας: Η Χαμπέρη έκανε δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Ελένη Χαμπέρη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, μίλησε στο Πρωινό Μας και τον Χρήστο Λυσσέα. 

«Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι: το κλουβί με τους τρελούς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο Survivor. Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία. Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία», σημείωσε η Ελένη Χαμπέρη και στη συνέχεια ανέφερε για την αποχώρηση Γκότση – Πηλίδη:

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης. Είναι πάρα πολύ άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί. Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα».

 

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!