TV BITS

Survivor: Οι Μπάρτζης και Μαρτίκας βγήκαν στον τάκο και έγινε χαμός

Οι Μαχητές, δεν δείχνουν να μπορούν να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν τους αγώνες ασυλίας, μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, έτσι μετά από μια εβδομάδα όπου όλοι οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν Μπλε και τελικά αποχώρησε η Χαμπέρη και αυτή την εβδομάδα έχουν σημειώσει διπλό σερί με ήττες στους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας.

Θυμίζουμε πως ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βρει στον τάκο και χθες, μολονότι οι Μαχητές το πάλεψαν και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, σε έναν αγώνα ασυλίας, όπου οι γυναίκες και οι άντρες αγωνίστηκαν χωριστά.


Η Μαριαλένα είναι αυτή που κέρδισε την Ελευθερία με σκορ 6 - 5 , ενώ στους άντρες οι Κόκκινοι κυριάρχησαν με τον Βασάλο να κερδίζει τον τελικό πόντο με αντίπαλο τον Μάριο και σκορ 6 - 0! 

Έτσι δεν είδαμε μεικτό αγώνα.
 

Η δεύτερη ήττα έφερε την ομάδα στα όριά της καθώς τα περιθώρια στενεύουν κι οι παίκτες δεν θέλουν να βρίσκονται σε δυσμενή θέση και πριν το συμβούλιο στην καλύβα των Μπλε έγινε χαμός, με τους Μπάρτζη, Ρία και Στέλλα να έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση.

 Μετά την χθεσινή πρώτη υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της για τους λόγους που ψηφίζεται συνεχώς, στον τάκο την ακολούθησαν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ρία Κολοβού στράφηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη για το γεγονός πως σχολιάσει τα πάντα και δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση και ο Νίκος  κατηγόρησε τα κορίτσια της ομάδας του πως μαγείρεψαν την ψηφοφορία για να βγει υποψήφιος.

Από την άλλη κι ο Τάκης Καραγκούνιας έριξε τα καρφιά του για τον Σπύρο Μαρτίκα κι έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων γιατί, όπως ανέφερε, όσα λέει δεν στέκουν.

Ο Μαρτίκας μάλιστα, που βρέθηκε για 7η φορά υποψήφιος, είπε πως είναι θεού ολοφάνερο πως τα κορίτσια μαγείρεψαν την ψηφοφορία και πως χωρίς το Νίκο στην ομάδα δεν θα φάνε ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!