GOSSIP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρήκε ξανά τον έρωτα; Όλα όσα μάθαμε

Σχεδόν δυόμιση χρόνια κράτησε ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με το δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, αλλά τώρα, λίγους μήνες, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού, η τραγουδίστρια λέγεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου που έχει και τηλεοπτική παρουσία.

Συγκεκριμένα έο δημοσίευμα, θέλει την τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να έχει έρθει κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο,  συνεργάτη, μεταξύ άλλων, της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».


Η εφημερίδα Espresso  αναφέρει πως η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την τραγουδίστρια έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει  μια συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια. Έκτοτε, διατηρούσαν μια φιλική σχέση μεταξύ τους, μέχρι τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου.



Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το διαζύγιο της ερμηνεύτριας, έδωσε το έναυσμα τόσο στην ίδια όσο και στον Νίκο Συρίγο, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους, κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τρίτης 4/4 παρουσίασε ένα σχετικό ρεπορτάζ με όλη την αλήθεια για αυτή τη φημολογούμενη νέα σχέση.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργιάδης, είπε πως το ζευγάρι διατηρεί ένα διακριτικό προφίλ και τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να συνδέσει αυτό το ειδύλλιο, με το διαζύγιο της τραγουδίστριας, ενώ είπε πως και ο Νίκος Συρίγος είναι διαζευγμένος και πως έχει δύο κόρες ηλικίας 22 και 14 ετών. Η δε μεγάλη κόρη του, δεν είναι βιολογικό παιδί του.

Η εκπομπή δε έδειξε και ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Χρηστίδου, όταν ο Συρίγος της είχε κάνει συνέντευξη


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!