GOSSIP

O Victor Vernikos είπε πως δεν μιλάει με τη θεία του Μαρίνα Βερνίκου

Ο Victor Vernicos μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, όμως κατάφερε να ξεχωρίσει με το τραγούδι του «What They Say» και να είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου τον ερχόμενο Μάιο.

«Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο έτοιμοι καθημερινά. Έγραψα το τραγούδι μόνος μου, σε μία αγχώδη στιγμή της ζωής μου. Μετά από ενάμιση χρόνο το κατέθεσε για τη Eurovision. Το έγραψα σε δύο ημέρες. Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά», είχε αναφέρει πρόσφατα για το κομμάτι του.

Ο νεαρός τραγουδιστής και η ελληνική αποστολή του φετινού μουσικού διαγωνισμού υποδέχτηκαν εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου στο κέντρο της Αθήνας για ένα live unplugged λίγο πριν τραξιδέψουν για Λίβερπουλ.

Εκεί, ο Victor Vernicos μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα προγνωστικά, την θεία του Μαρίνα Βερνίκου αλλά και τη σχέση του με τον Νίκο Αλιάγα.

«Δεν παρακολουθώ τα προγνωστικά που μας θέλουν να μην μπαίνουμε στον τελικό. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και είμαι έτοιμος για το Λίβερπουλ. Η Έλενα Παπαρίζου δεν με έχει πάρει ακόμη, πρέπει να με πάρει. Μίλησα με τον Σάκη Ρουβά, μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου γιατί εγώ παράγω τα πάντα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7/4 στο «Happy Day»: «Γνωριζόμαστε με τον Νίκο Αλιάγα από τότε που ήμουν δέκα ετών. Η μικρή μου αδερφή είναι καλές φίλες με την κόρη του. Δεν μιλάω με τη θεία μου, Μαρίνα Βερνίκου, είμαστε μεγάλη οικογένεια».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!