GOSSIP

Η Ελευθερία με το που βγήκε από το Survivor έκανε unfollow στον Μάριο

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, επέστρεψε δυναμικά στα social media και άρχισε να ρίχνει και τα πρώτα... unfollow.

Φαίνεται μάλιστα ότι από τα πρώτα πράγματα που έκανε η τραγουδίστρια, ήταν ένα unfollow στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να κάνει unfollow τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας», δε θέλησε να αναφερθεί στη σχέση τους.

«Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και μπορεί το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 9/4 ο Μάριος να δήλωνε πως χαίρεται που η Ελευθερία πριν αποχωρήσει είπε πως θέλει να τον δει νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και να της λέει δημόσια ευχαριστώ, αλλά όπως όλα δείχνουν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έχουν λύσει τα θέματα που δημιουργήθηκαν πριν η τραγουδίστρια μπει στο Survivor All Star και για αυτό η ίδια τον διέγραψε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!