TV BITS

Survivor: O Ασημακόπουλος είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με μία έξτρα υποψηφιότητα προς αποχώρηση έκλεισε ο κύκλος των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων του φετινού κύκλου.

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν το χθεσινό συμβούλιο κι αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.

Όσον αφορά την ασυλία, οι Μπλε δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης ακόμα μία ήττα στο τελευταίο αγώνισμα και κλήθηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων στο Survivor. Ο ίδιος, αν και δήλωσε πως το περίμενε, δεν έκρυψε το παράπονό του γιατί έχει βελτιωθεί αγωνιστικά.

Ο Λιανός έδωσε το λόγο και στους πέντε υποψήφιους για αποχώρηση και φυσικά κανείς τους δεν θέλει να φύγει πριν το πάρτι της ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!