TV BITS

Survivor: Ο Ασημακόπουλος "καρφώνει" τον Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο στο Survivor All Star, με τους συμπαίκτες του να του ρίχνουν ευθύνες για... «μαγειρέματα», αλλά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Ασημακόπουλο, που είναι υποψήφιος για αποχώρηση, να στρέφει τα πυρά του και κατά του Σπύρου και κατά του Ηλία Μπόγδανου.

O Γιώργος Ασημακόπουλος συνομιλούσε με τον Νίκο Μπάρτζη σχετικά με τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα και οι δύο παίκτες συμφώνησαν πως εκείνος ευθύνεται για όλο το... παρασκήνιο στο Survivor.

Αρχικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε: «Ήταν όλο υποκινούμενο ρε παιδί μου. Είχαν συζητήσει και έκαναν και καλά ότι δεν έχουν μαγειρέψει κάτι, ενώ είπε ότι ο Μαρτίκας είναι πίσω από όλα αυτά, με τον Μπόγδανο, για να προστατεύσουν την ομάδα τους. Έχουν πει ότι το παιχνίδι αυτό είναι ανθρωποφαγικό, έχει αλλάξει πολύ η στάση τους».


Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης είπε την άποψή του για το θέμα των ψήφων: «Πίστευα ότι θα βγεις από όλους, ότι θα σε ψηφίσουν όλοι. Θεωρώ ότι οι δύο ψήφοι, της Σταυρούλας και του Μάριου σπάστηκαν για τα μάτια του κόσμου».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Ασημακόπουλος δήλωσε: «Έχουμε σταματήσει να ψηφίζουμε αγωνιστικά και ψηφίζουμε λόγω παρέας ή συμπάθειας. Εγώ γενικά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, το έχω δείξει».

«Κάθε φορά που έχω ψηφίσει είναι αγωνιστικοί οι λόγοι, αυτό έκανα και στην προηγούμενη και την τωρινή ψηφοφορία και ψήφισα τον Αγόρου. Καθαρά αγωνιστικά. Τα στατιστικά δεν λένε ψέματα», συμπλήρωσε .

«Την ψήφιση από τον Ηλία Μπόγδανο δεν την κατάλαβα καθόλου, ούτε ο κόσμος το κατάλαβε. Είπε ότι με ψήφισε επειδή κάνω παρέα και με τον Νίκο και με αυτούς. Το χάνεις ρε Ηλία. Έχεις στρατηγική όπως το 2021 με τους Amigos που σε προστατεύαμε» είπε αρχικά ο Ασημακόπουλος στο Survivor.

«Στήνεις την παρέα σου για να πας μπροστά. Όταν σε έχω πιάσει να λες στον Νίκο, πώς κάνεις παρέα με τον Μαρτίκα; Δεν σε αναγνωρίζω, έχεις αλλάξει. Τώρα είστε αυτοκόλλητοι, δεν ξεκολλάτε και στήνετε στρατηγικές. Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν βλέπει την κωλοτούμπα; Την μπιφτέκα; Αυτό που με τρέλανε είναι αυτό που έκανε ο Μαρτίκας. Μου είπε off camera δες την εικόνα σου, πως θα φανείς έξω και δεν πρέπει να κάνεις παρέα με τον Νίκο Μπάρτη on camera. Off μπορείς καμία φορά. Μου λέει ότι εκτίθεσαι. Χρησιμοποίησε έναν περίεργο όρο και τον είπε βλάχο. Τελικά ποιος είναι ο διπρόσωπος; Ε; Σπύρο Μαρτίκα;’ απόρησε ο Ασημακόπουλος για τις κινήσεις του Μαρτίκα στο Survivor.

Δείτε εδώ όσα είπε για τους Μαρτίκα και Μπόγδανο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!