TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στη χθεσινή αναμέτρηση Μπόγδανου - Βασάλου

Ο χθεσινός αγώνας πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor All Star, μολονότι, ήταν... περίπατος για τους Κόκκινους, που κέρδισαν με άνεση, σημαδεύτηκε από ένα συμβάν, το οποίο προκάλεσε μεγάλες εντάσεις και στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι πέτυχαν μια πολύ άνετη νίκη με σκορ 10-3, σε έναν αγώνα όπου τόσο το αμμώδες τερέν όσο και η καταρρακτώδης βροχή δυσκόλεψαν αρκετά τις δύο ομάδες.

Μάλιστα στην αναμέτρηση του Ηλία Μπόγδανου και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο πρώτος αντιμετώπισε θέμα με τα μάτια του, καθώς μπήκε μέσα σε αυτά άμμος με αποτέλεσμα να μην βλέπει.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας άρχισαν να φωνάζουν στον Κωνσταντίνο Βασάλο να σταματήσει, ο οποίος βλέποντας τον αντίπαλό του να αντιμετωπίσει πρόβλημα δεν συνέχισε την προσπάθειά του σε μια επίδειξη fair play.

Αμέσως σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες σχετικά με το ορθό ή όχι της τήρησης του fair play από την πλευρά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μπορεί η άνετη επικράτηση των Κόκκινων να επισκίασει το συμβάν, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν με ανοικτούς λογαριασμούς στο συμβούλιο όπου αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης.

Οι δύο πρωταγωνιστές του συμβάντος (Μπόγδανος-Βασάλος) τα βρήκαν μεταξύ τους, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Σπύρος Μαρτίκας αμφισβήτησε το ηθικό της απόφασης του Κωνσταντίνου Βασάλου και έστρεψε στη συνέχεια τα βέλη του κατά του Τάκη Καρακούνια. Θέση επί του περιστατικού πήραν και οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει έντονο επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!