TV BITS

Survivor: Οι Μελίνα & Τάκης συμπλήρωσαν την 5άδα που βγήκε στον τάκο

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 26/4 στο Survivor All Star, όπου οι Μπλε κατάφεραν να σημειώσουν μια σπουδαία νίκη.

Οι "Μαχητές" μπορεί αμέσως μετά το πάρτι της Ένωσης να σημείωσαν μια ταπεινωτική ήττα στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και να έβγαλαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα (ο οποίος ενοχλήθηκε πολύ που βρέθηκε ξανά υποψήφιος για αποχώρηση, ειδικά τώρα που αγωνιστικά έχει ανέβει πολύ) αλλά στην πορεία οι Μπλε σημείωσαν ένα σερί από δύο διαδοχικές νίκες.


Έτσι οι Κόκκινοι, αρχικά έβγαλαν υποψήφιους για αποχώρηση τους Εύη Σαλταφερίδου και Γιώργο Κορόμι και χθες το βράδυ έβγαλαν δύο ακόμη παίκτες στον τάκο!


Συγκεκριμένα οι Μπλε κέρδισαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας με τεράστια διαφορά στο σκορ 10 - 1 καθώς μόνο ο Βασάλος κατάφερε να φέρει έναν πόντο για τους Κόκκινους!

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε η ομάδα των Διασήμων έπρεπε να επιλέξει ακόμα δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Μετά τα τελευταία στατιστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης, θα έλεγε κανείς πως το έργο της ομάδας κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι. Κι όμως με έναν μαγικό τρόπο ο επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι Κωνσταντίνος Βασάλος, θα βρίσκεται και την επόμενη εβδομάδα στο ριάλιτι. Αντ' αυτού, τη νύφη πλήρωσαν Τάκης και Μελίνα.

Έτσι συμπληρώθηκε η 5άδα των υποψηφίων και γι' αυτή την εβδομάδα, με τους δύο παίκτες να προστίθενται στη λίστα μαζί με τους Σπύρο Μαρτίκα, Εύη Σαλταφερίδου και Γιώργο Κόρομι. 

 

Και οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση της εβδομάδας πήραν το λόγο στο φινάλε του χθεσινού συμβουλίου.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!