GOSSIP

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ξεσπά κατά όσων σχολιάζουν τα κιλά άλλων

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού το πρωινό της Παρασκευής.

 Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Big Brother και του J2US μίλησε για το πρόσφατο ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τα παραπανίσια κιλά και όσα σχόλια δέχεται κατά καιρούς η ίδια στα social media.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εξομολογήθηκε πως «αρχικά ο άνθρωπος που το λέει αυτό για τα κιλά δεν είναι σίγουρα υγιής, έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο., έχει μια ψυχική ασθένεια και δεν το λέω καθόλου χαριτωμένα. Είναι τρομερό ότι βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Εσύ γιατί έχεις έρθει κάτω από το προφίλ και μου λες για τις εξετάσεις αίματος σου; Φύγε, φύγε από το προφίλ μου, φύγε γενικά».

«Αν μου έχει τύχει εμένα κάτι τέτοιο; Η ζωή μου όλη! Εδώ, βιβλίο… ευαγγέλιο να σας πω! Κυρίως στα social media. Εάν αυτό έξω στο δρόμο, σε πλησιάζω και σου λέω «μανάρι μου, ποιος σου κάνει έτσι τα μαλλάκια σου;». Θα έλεγες ότι αυτή είναι τρελή. Σαν βόθρος είναι αυτοί οι άνθρωποι και μυρίζουν, μυρίζουν από μέσα προς τα έξω και θα έπρεπε να εξαφανιστούν όλοι». «Εγώ χρησιμοποιώ τη λέξη χοντρή ελεύθερα γιατί είναι μια λέξη όπως λέμε ψηλή, κοντή, όμορφη».

«Πιο πολύ με στεναχωρεί που δεν αλλάζει αυτό το πράγμα. Με στεναχωρεί όταν βλέπω κάποιον άλλον στεναχωρημένο» πρόσθεσε, ακόμα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή 

Δείτε εδώ τη συνέντευξή της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!