GOSSIP

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε πως θέλει να πάρει τη θέση της Καγιά στο Shopping Star

To μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor Κάτια Ταραμπάνκο, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας του Shopping Star τώρα που έγινε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά αποχωρεί.

Η νικήτρια του GNTM 2, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εμφάνιση που έκανε στο Night Out ο Γιώργος Καράβας κι έφερε αντιδράσεις, αλλά και για το τέλος της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star.

«Ο Γιώργος Καράβας ταιριάζει στην ελληνική τηλεόραση, έχει κοινό. Πρέπει να έρθει νέο αίμα στην τηλεόραση, γιατί κουράζεται ο κόσμος. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το Shopping Star χωρίς την Βίκυ Καγιά. Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το Shopping Star, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσον αφορά στην αποκάλυψή της για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί, την ψωρίαση, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Με έχει ταλαιπωρήσει η ψωρίαση στο παρελθόν, είναι ταμπού», αποκάλυψε το μοντέλο και συνέχισε: «Έμεινα χωρίς δουλειά στο μόντελινγκ για μεγάλο διάστημα μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το σώμα μου».

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!