TV BITS

Survivor: Ηττήθηκαν οι Μπλε και έβγαλαν στον τάκο δύο παίκτες

Οι Κόκκινοι, μετά από ένα πολύ αρνητικό σερί από ήττες, κατάφεραν το βράδυ της Τρίτης 2/5 να πάρουν επιτέλους την πολυπόθητη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Θυμίζουμε πως οι Κόκκινοι μετά, την προχθεσινή ήττα τους, είχαν βγάλει στον τάκο τον Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς πολλοί τον κατηγορούν πως μεταφέρει μυστικά και προσωπικές εξομολογήσεις.


Μάλιστα οι Μπλε σχολίασαν πολύ έντονα αυτή την υποψηφιότητα για αποχώρηση, τονίζοντας πως ο Στέλιος είναι πολύ "δυνατός" παίκτης.


Και στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χανταμπάκης, ήταν αυτός που κέρδισε τον τελικό πόντο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς σε αγώνα μπαράζ νίκησε τον Μάριο  Πρίαμο Ιωαννίδη.
 

Οι Μπλε, στο συμβούλιο έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης από την ομάδα τους που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα έδειξε ισοψηφία κι έτσι ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι δύο παίκτες που βγήκαν στον τάκο από τους Μαχητές.

Φυσικά όλες οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να συζητηθούν σε ήρεμους τόνους και για άλλη μια φορά επικράτησε ένταση στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωταγωνιστεί στα σχόλια για την υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη και για όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!