GOSSIP

Η Παπουτσάκη υποδέχτηκε τον Μάη με μαγιό αλλά την... κράζουν για τα κιλά της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισετην Πρωτομαγιά να βρεθεί στο νησάκι Αγκίστρι και πόζαρε σε γνωστή παραλία του νησιού, φορώντας ένα λεοπάρ ολόσωμο μαγό αλλά που να φανταζόταν ότι κάποιοι followers της στο Instagram θα σχολίαζαν αρνητικά τα κιλά που φαίνεται να έχασε τους τελευταίους μήνες. 

Με το που έκανε τις αναρτήσεις με μαγιό στο Instagram, τα σχόλια για το πόσο πιο αδύνατη δείχνει άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να συνδέουν την απώλεια κιλών με το διαζύγιό της και τον χωρισμό της με το πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, που ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες.

Κάποιος έγραψε: «Τι κρίμα. Αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;».

Ένα άλλο σχόλιο έλεγε: «Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», και ειδικά αυτό το πικρόχολο σχόλιο, μάλλον ενόχλησε την ηθοποιό, με την ίδια να απαντά γράφοντας με ειρωνική διάθεση τη λέξη  «γλυκιά» και βάζοντας κι ένα σχετικό emoji.


Φυσικά υπήρχαν και οι followers που πήραν θέση και τη στήριξαν γράφοντας: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα».


Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η Κατερίνα είχε πει σε συνέντευξή της για τα κιλά της: «Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!