GOSSIP

Αυτός είναι ο 35χρονος σύντροφος της Εύης Βατίδου [εικόνες]

Πρόσφατα η Εύη Βατίδου, με αφορμή τον αποκλεισμό του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τις προσεχείς εκλογές στην Ελλάδα, όπου και η ίδια θα ήταν υποψήφια, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις και σε αυτές μίλησε και για την ηλικία της και για τη διαφορά ηλικίας με το νυν σύντροφό της.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είπε: «Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35».

Λίγες ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Εύη Βατίδου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό ενός γοητευτικού νεαρού. (Δες εδώ αναλυτικά)

Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο γράφοντας: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την δουλειά του, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!